PROGRAM TEAMBUILDING

SUMMER TEAM OLYMPICS

summer_team_olympics.program.team.building

Ce este SUMMER TEAM OLYMPICS

Cauti o activitate outdoor care sa fie echilibrul ideal intre cooperare si competitie? Vrei sa iti scoti echipa din zona de confort intr-un mod fun? Vrei sa simti spiritul olimpic pe pielea ta?

SUMMER TEAM OLYMPICS este un program de team building outdoor, destinat grupurilor aflate la prima experienta de acest gen, gandit pentru a crea un mediu in care sa participi in toate activitatile fara eforturi mari si in siguranta.

Programul este unul complex si distractiv, oferind totodata participantilor ocazia de a crea experiente comune noi si amuzante. In functie de dimensiunea acestuia, grupul va fi intotdeauna impartit in echipe intre 5 si 15 persoane care urmeaza un traseu prestabilit pentru a trece peste probele pregatite de trainerii MARKER.

SUMMER TEAM OLYMPICS este plin de provocari simpatice, continand probe energice, specifice specifice verii; de la un Twister gigantic de 20+ persoane pe plaja sau intr-o poienita insorita, la probe de genul celor gasite in emisiunile Survivor/ Exatlon, fotbal si volley cu mingea gigant sau multe alte probe amuzante.


Obiective de business integrate:
Coordonare si cooperare, Competitie echilibrata, Rezolvarea problemelor si asumarea deciziilor, Echipe unite / Team managementMARKER+

PROGRAMELE NOASTRE DE TEAM BUILDING


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania