#WEMARK

SCIENCE BASED CORPORATE PROGRAMSThe Scientific Way

4 din 10 angajati romani sunt multumiti de situatia curenta in care se afla din punct de vedere profesional, conform unui studiu eJobs din 2017. Totodata, conform State of the Global Workplace (studiu Gallup din 2017), 85% dintre angajati, la nivel international, nu se simt implicati ori stimulati (not engaged) in jobul lor.

Ce poti face pentru a iesi din statistici?

Poti intelege, cu date concrete, cum ”arata” echipa ta, departamentul tau, compania ta.
Poti masura relatiile din compania ta.
Poti investi in solutii concrete pentru a dezvolta relatii productive.

CE inseamna MARKER The Scientific Way?

Fiecare organizatie este construita din oameni si relatii, care colaboreaza, comunica si fac schimb de informatii variate. Folosind analiza retelelor sociale, o metoda de evaluare a modului in care oamenii din organizatie relationeaza la nivel individual si de grup, putem intelege punctele tari si punctele de imbunatatit prin programe specifice, aplicate pe care le dezvoltam, ulterior.

Ceea ce analizam sunt, de fapt, retelele informale dintr-o organizatie si cum influenteaza ele fiecare zi de lucru, care sunt persoanele-cheie din organizatie in mod real si cum putem folosi aceste date pentru a crea o comunicare cu adevarat eficienta.

Ne uitam la trei tipuri de categorii masurabile:

Grad de centralitate (In-Out degree) - numarul de relatii directe de la si catre o persoana. Asta ne arata cine sunt conectorii pe care ne putem baza intr-o companie.
Interconectivitatea (Betweeness) - ne arata care sunt persoanele ce reprezinta gatekeepers sau intermediari intre diverse alte persoane sau poate intre intregi departamente.
Apropierea (Closeness) - ne arata cat de usor ii este unei persoane sa acceseze intreaga retea. Cu cat o persoana este mai aproape de margine, cu atat pot aparea mai multe obstacole de relationare/comunicare.

In functie de datele colectate si de harta vizuala a organizatiei tale, stim care este situatia la nivel de comunicare si ce solutii concrete iti putem propune:

Activari de team bonding
Programe de teambuilding
Company days
Programe de training

Daca vrei sa vezi cum arata harta / reteaua sociala din Urzeala Tronurilor, pentru a intelege ce vei primi in urma analizei datelor, apasa pe imaginea de mai jos si interactioneaza cu persoanele-cheie care au schimbat istoria de gheata si foc.
DE CE The Scientific Way?

O analiza vizuala, cu informatii clare si concrete despre modul in care relationeaza echipa ta, departamentul sau compania ta,
Programe gandite special pentru tine, cu argumente stiintifice pentru problem-solution fit si obiective strategice masurabile,
Eficientizarea procesului de decizie - vei sti ce lipseste sau ce trebuie imbunatatit la nivel de organizatie, din perspectiva activitatilor in echipa,
Rezultate masurabile, bazate pe evaluarea statusului inainte si dupa interventia MARKER.

Incepe acum procesul The Scientific Way!

Daca vrei sa incepi acest proces cu noi, atunci apasa pe butonul de mai jos si noi iti vom trimite toti pasii necesari pentru colectarea datelor.CLIENTI


image description

CONTACTEAZA-NE


office@creativemarker.ro

0724-305-640

Str. Capitan Gheorghe Preotescu 15, Bucharest

MARKER
Bucharest, Romania